! Θέση για Embed

Tuesday, September 25, 2012

Δύο-Τρία Θέματα σαν του Pulsefire Ezreal κάθε χρόνο

Ο Hippalus από την στιγμή που πήρε την θέση του eCommerce Director στην Riot Games, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα όσα αναφορά το Store του League of Legends. Θυμόμαστε την αύξηση του bonus RP, μειώσει κόστους συνολικά 7 παικτών κτλ.

Παρακάτω θα δείτε 2 post του στο Αμερικάνικό φόρουμ που μιλάει για τα Θέματα σαν του Pulsefire Ezreal και την πιθανότητα εκπτώσεις στο κόστος αλλαγής ονόματος.

Ο Hippalus ερωτήθηκε αν θα ξανά δούμε σύντομα κάποιο Θέμα σαν αυτό του Ezreal, με την απάντηση του να είναι η παρακάτω:

"Αυτή η  ερώτηση μπορεί να απαντηθεί καλύτερα από την ομάδα μας που σχεδιάζει τα Skins, αλλά θα σας πω τι έχω ακούσει.
Θεματικά Skins σαν του Pulsefire Ezreal χρειάζονται πολλές περισσότερες ώρες δουλείας από τους σχεδιαστές μας, αλλά οι περισσότεροι συμφωνούμε ότι αξίζει να το κάνουμε, οπότε να περιμένετε και άλλα μέσα στο 2013. Υπάρχουν μερικές ιδέες που σκεφτόμαστε αλλά χρειάζονται πολύ καιρό για να ολοκληρωθούν, και πιστεύω ότι 2-3 θέματα κάθε χρόνο είναι το περισσότερο που θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε."

Σε μια άλλη ερώτηση για την πιθανότητα εκπτώσεις του κόστους αλλαγής ονόματος απάντησε:

".....θα χρειαστούμε το λιγότερο μερικές βδομάδες για να οργανώσουμε κατάλληλα τον καθαρισμό των ανενεργών ονομάτων μαζί με την έκπτωση του κόστους αλλαγής ονόματος, αλλά ήδη δουλεύουμε πάνω σε αυτό."

Αυτά για την ώρα. Επισκεφτείτε την ενότητα Gold Posts για περισσότερες άρθρα για τους Rioters.

Μην ξεχάσετε να κάνετε Like την σελίδα μας στο Facebook ή Subscribe στο Newsletter μας , για να μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα του League of Legends

1 comment:

  1. ade na kanoune ekptwsh to onoma bas k alla3oume tpt !

    ReplyDelete