! Θέση για Embed

Thursday, September 20, 2012

Αποκαλύφθηκε ο Kha'Zix, the Voidreaver

Πριν από λίγες ώρες η Riot Games έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τον Kha'Zix, the Voidreaver, όπου θα είναι ο νέος παίχτης του League of Legends. Από ότι διαβάσαμε από το επίσημο άρθρο ο Kha'Zix θα κυκλοφορήσει στο επόμενο patch χωρίς να ξέρουμε ακριβώς σε πόσες βδομάδες.

Θα είμαι ειλικρινείς.. Απογοητεύτηκα με την εμφάνιση του. Στην εικόνα στο Sneak Peek φαινόταν πολύ OP. Θέλω να πω τι είναι αυτά τα φτερά;! Όπως και να έχει ο Kha'Zix φαίνεται να χρησιμοποιείτε σε Ζούγκλα και Solo Top, ενώ η Ulti του είναι μοναδική στο League of Legends, καθώς σου επιτρέπει να αναβαθμίσεις ακόμα περισσότερα τα υπόλοιπα ενεργά abilities που έχεις. Ακούγεται ενδιαφέρον, έτσι;

O Kha'Zix, the Voidreaver, όπως φαίνεται στο Summoners Rift

Πάμε να δούμε όλα τα abilities του αναλυτικά:


  • Unseen Threat (Passive): Όταν η εχθρική ομάδα δεν βλέπει τον Kha'Zix, ο τελευταίος αποκτά την ικανότητα Αόρατη Απειλή, που επιτρέπει στην επόμενη βασική του επίθεση ενάντια σε ήρωα να προκαλεί επιπλέον μαγική ζημιά και επιβράδυνση.
  • Taste Their Fear(Q): Προκαλεί σωματική ζημιά σε ένα στόχο. Η ζημιά ενάντια σε απομονωμένους στόχους αυξάνεται σημαντικά. Ο Kha'Zix σημαδεύει παθητικά εχθρούς που έχουν απομονωθεί από τους κοντινούς συμμάχους.
    Tα νύχια του που εξελίσσονται, προκαλούν ακόμα περισσότερη ζημιά σε απομονωμένους στόχους. Η ικανότητα «Η μυρωδιά του Φόβου» και η βασική επίθεση του Kha'Zix αποκτούν μεγαλύτερη εμβέλεια.


  • Void Spike(W): Ο Kha'Zix εξαπολύει καρφιά που ανατινάσσονται κατά την επαφή και προκαλούν σωματική ζημιά σε όλους τους κοντινούς εχθρούς. Αν ο Kha'Zix βρίσκεται στην ακτίνα της έκρηξης, θεραπεύεται.
    Οι θήκες καρφιών που εξελίσσονται, επιτρέπουν στην ικανότητα «Το Καρφί του Κενού» να εξαπολύει τρία καρφιά σε ένα κώνο. Τα καρφιά εφαρμόζουν επίσης την ικανότητα «Αόρατη Απειλή» σε όλους τους εχθρούς που βρίσκονται εντός του πεδίου επιρροής.


  • Leap(E): Ο Kha'Zix κάνει άλμα σε μια περιοχή, προκαλώντας σωματική ζημιά στους εχθρούς που βρίσκονται στην περιοχή που προσγειώνεται.
    Τα φτερά που εξελίσσονται αυξάνουν σημαντικά την εμβέλεια του Άλματος και σε περίπτωση εκτέλεσης ή βοήθειας, ανανεώνουν το χρόνο επαναφόρτισής του.


  • Void Assault(R): Κάθε βαθμίδα της ικανότητας «Void Assault» επιτρέπει στον Kha'Zix να εξελίξει μία από τις ενεργές του ικανότητες, η οποία αποκτά μια επιπλέον επίδραση. Κατά την ενεργοποίηση, ο Kha'Zix χρησιμοποιεί την απόκρυψη και αποκτά την ικανότητα «Unseen Threat», η οποία αυξάνει την Ταχύτητα Κίνησης. Ο Kha'Zix μπορεί να χρησιμοποιήσει ξανά την ικανότητα «Void Assaultύ» για μικρό χρονικό διάστημα μετά την ενεργοποίηση.
    Το ενεργό καμουφλάζ που εξελίσσεται, επιτρέπει στον Kha'Zix να χρησιμοποιήσει την ικανότητα «Void Assault» τρεις φορές κατά τη διάρκειά της και να μειώσει τη ζημιά που δέχεται ενώ βρίσκεται σε απόκρυψη.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο όπου αποκαλύπτει τον Kha'Zix, the Voidreaver στην επίσημη ιστοσελίδα του League of Legends.


Μην ξεχάσετε να κάνετε Like την σελίδα μας στο Facebook ή Subscribe στο Newsletter μας , για να μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα του League of Legends

0 comments: