! Θέση για Embed

Thursday, October 4, 2012

World Championship Recap του Ομίλου Β


Πρώτη μέρα για το World Championship με όλους τους αγώνες των ομίλων να γίνονται σήμερα. Παρακάτω θα δείτε έναν αναλυτικό Match Recap από τους αγώνες του Ομίλου Β. Picks, Bans και όλες τις λεπτομέρειες που έκριναν τον αγώνες μπορείτε να τις βρείτε εδώ. Διαβάστε το Recap του Ομίλου Α.

World Championship Recap – Group B


Dignitas vs Counter Logic Gaming.EU 0-1


DIG Picks:  Darius, Shyvana, Gragas, Ezreal, Taric
DIG Bans: Anivia, Malphite, Alistar

CLG.EU Picks: Irelia, Maokai, Orianna, Kog' Maw, Sona
CLG.EU Bans:  Katarina, Skarner, Draven

DIG και CLG.EU, οι 2 ομάδες που πέρασαν μεγάλο διάστημα του καλοκαιριού προπονώντας σε νέους τρόπους παιχνιδιού στην Κορέα, έδειξαν τι έμαθαν σε αυτόν τον αγώνα.  Τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού στο Solo Top ήταν  ο Darius εναντίον Irelia, στο Mid Lane Ezreal εναντίον Orianna-Sona και στο Bot Lane Gragas εναντίον Kog'Maw, ενώ Taric και Shyvana πήγαιναν συνέχεια μαζί για Ganks, που τελικά δεν απέδωσαν όπως θα περίμενε η DIG. Οι αλλαγές των Lanes είχαν ως συνέπεια Orianna και Irelia από CLG.EU να φαρμάρουν πολλά περισσότερα minions από τους αντιπάλους τους και μαζί με τους 3 δράκους που πήραν , η CLG.EU είχε το προβάδισμα στα Golds όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Η διαφορά μεγάλωνε συνεχώς φτάνοντας στο τέλος τους παιχνιδιού τα 10.000 gold με αποτέλεσμα η CLG.EU να είναι πολύ ποιο δυνατοί, οδηγώντας την Dignitas στο surrender.

NaJin Sword vs Saigon Jokers 1-0



NJ Picks: Jayce, Skarner, Ryze, Corki, Sona
NJ Bans: Twisted Fate, Lee Sin, Alistar

SJS Picks: Irelia, Shen, Karthus, Ezreal, Lux
SJS Bans: Sivir, Evelyn, Diana

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Irelia από τους Saigon Jokers, να παραμονεύει στο Bot Lane μαζί με Ezreal-Lux και τελικά να καταφέρνει να πάρει το First Blood έναντι στον Corki. Αυτό όμως είχε σαν αποτέλεσμα ο Jayce να αποκτήσει το προβάδισμα στο Lane του από την αρχή, με τη Irelia να μην μπορούσε να κάνει τίποτα για να τον σταματήσει. Από εκείνη την στιγμή όλο το παιχνίδι αφορούσε τον Jayce όπου αφου κατέστρεψε τον πύργο στο πάνω μέρος του χάρτη έφερε το παιχνίδι προς το όφελος των NaJin Sword. Το damage και το harras από τον Jayce ήταν τόσο μεγάλο όπου οδήγησε την ομάδα του στην νίκη καθώς η SJSδεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να τον αντιμετωπίσει. Τελικά, η NJ πήρε την νίκη με το Surrender από την SJ στα 23 λεπτά.

Counter Logic Gaming.EU vs NaJin Sword 1-2



CLG.EU Picks: Malphite, Shyvana, Karthus, Tristana, Lulu
CLG.EU Bans: Skaner, Evelyn, Jayce

NJS Picks: Nidalee, Maokai, Orianna, Ezreal, Sona
NJS Bans: Anivia, Alistar, Irelia

Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι, η NaJin Sword έδειξε την δύναμη της εναντίον της Counter Logic Gaming.EU. Από τα πρώτα λεπτά πήρε το προβάδισμα και δεν το έχασε ποτέ. Ο Ezreal στα 10 λεπτά ήταν ήδη 3-0-1, με την Nidalee να έχει τα διπλάσια minions από τον Malphite στα 15 λεπτά. Όσο περνούσε η ώρα η NJS γινόταν όλο και δυνατότερη φτάνοντας πριν τα 30 λεπτά με πάνω από 20.000 Golds διαφορά από την CLG.EU. Από εκεί και μετά η CLG.EU ήταν ανήμποροι να κάνει οτιδήποτε με αποτέλεσμα το παιχνίδι να τελειώσει όπως αναμενόταν υπέρ της NJS.

Dignitas vs Saigon Jokers 0-1



DIG Picks: Shen, Udyr, Katarina, Corki, Nunu
DIG Bans: Irelia, Evelyn, Alistar

SJ Picks: Jayce, Malphite, Karthus, Ezreal, Leona
SJ Bans:  Gragas, Diana, Shyvana

Το παιχνίδι ξεκίνησε με αλλαγές στα Lanes, έχοντας Corki-Nunu εναντίον Jayce Solo Top, Katarina εναντίον Ezreal-Leana στο Mid και Shen εναντίον Karthus Bot. Οι Saigon Jokers από το Lane Phase πήρε το προβάδισμα εναντίον της Dignitas. Επιτυχημένα Ganks, Kills, Counter Jungling και Global Objectives μεγάλωσαν το προβάδισμα των SJ.  Με την Katarina και τον Corki να μην έχουν βγάλει  μεγάλα αντικείμενα, η ομάδα της Dignitas δεν είχε το damage για να αντιμετωπίσει τους Saigon Jokers. Τελικά το παιχνίδι έληξε υπέρ των SJ όπου παίρνοντας το ACE πριν τα 30 λεπτά κατάφεραν να καταστρέψουν το αντίπαλο Nexus και να πάρουν την νίκη
.
Saigon Jokers vs Counter Logic Gaming.EU 1-2



SJ Picks: Jayce, Shen, Morgana, Caitlyn, Nunu
SJ Bans: Anivia, Diana, Alistar

CLG.EU Picks: Irelia, Maokai, Karthus, Kog'Maw, Sona
CLG.EU Bans: Skarner, Evelyn, Ezreal

Άλλο ένα κλειστό παιχνίδι με την CLG.EU να παίζει καλύτερα από τους Saigon Jokers. Το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς καμία από τις 2 ομάδες να προσπαθεί lvl 1 invade, παρόλα αυτά ο Maokai σε lvl 2 gank στο πάνω μέρος του χάρτη κατάφερε να πάρει το First Blood για την Irelia εναντίον του Jayce. Από εκεί και πέρα έχοντας την Irelia και τον Kog'Maw με 200 Minnions στα 20 λεπτά και τον Karthus με 300 στα 23 λεπτά, η Saigon Jokers ήταν ανήμποροι να αντιδράσουν. Με την Irelia και τον Maokai να μπαίνουν πρώτοι στην μάχη και τους Karthus, Kog'Maw να καθαρίζουν από το πίσω μέρος η CLG.EU έφτασε σχετικά εύκολα στην νίκη που της έδωσε την πρόκριση στους 8 των Play-offs.

Dignitas vs NaJin Sword



DIG Picks: Irelia, Udyr, Diana, Ezreal, Blitzcrank
DIG Bans: Evelyn, Nidalee, Malphite

NJS Picks: Shen, Lee Sin, Anivia, Corki, Sona
NJS Bams:  Alistar, Katarina, Skarner


Το μεγαλύτερο σε διάρκεια παιχνίδι που έχουμε δει μέχρι στιγμής ήταν το τελευταίο στον όμιλο Β. Η NaJin Sword έδειξε την υπεροχή του έναντι της Dignitas. O Lee Sin με lvl 2 gank στο πάνω μέρος του χάρτη έδωσε στην ομάδα του το First Blood έναντι της Irelia. Από εκεί και πέρα ο MakNooN με τον Shen για ακόμα μια φορά πήρε την NJS στην πλάτη του και την οδήγησε στην νίκη. Παρά τις προσπάθειες της Dignitas δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα και μετά από 10 λεπτά πιέσεις στους εσωτερικούς πύργους το παιχνίδι πήγε στην NJS.

Αυτοί ήταν όλοι οι αγώνες από το όμιλο Β του Worlds Championship, από τον οποίο η NaJin Swords και η Counter Logic Gaming.EU, περνούν στους 8 των Play-Offs, αφήνοντας πίσω τους, τους Saigon Jokers και την Dignitas.


Μην ξεχάσετε να κάνετε Like την σελίδα μας στο Facebook ή Subscribe στο Newsletter μας , για να μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα του League of Legends

0 comments: