! Θέση για Embed

Wednesday, October 10, 2012

Συνέχεια του World Championship στις 11 Οκτωβρίου 3:00πμ

Η Riot Games τελικά ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα συνεχιστεί το World Championship. Οι αγώνας θα ξεκινήσουν λοιπόν στις 11 Οκτωβρίου 3:00πμ ώρα Ελλάδος, με τους αγώνες να είναι οι παρακάτω:


Match 1 – Team WE vs. Counter Logic Gaming EU (Προημιτελικός) *
Match 2 – M5.BenQ vs. Taipei Assassins (Ημιτελικός)
Match 3 – Azubu Frost vs. τον νικητή από το Match 1 (Ημιτελικός)

Η αγώνες θα μεταδοθούν από τα παρασκήνια του Galen Center, όπου θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός στις 13 Οκτωβρίου και θα μπορείτε να τα παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω Live Streaming σε TwitchTV ή Own3dTV.

*Ο αγώνας μεταξύ CLG.eu και WE θα συνεχιστή από εκεί που σταμάτησε το περασμένο Σάββατο, με την κάθε ομάδα θα χρειάζεται την νίκη στο τελευταίο παιχνίδι για να προχωρήσει στους ημιτελικούς όπου θα αναμετρηθεί με την Azubu Frost.

Σύμφωνα με παλιότερη ανακοίνωση από τον RedBeard ο αγώνας τον CLG.eu-WE θα ξεκίναγε από την αρχή με τις ομάδες να αναμετρούνται σε ακόμα ένα BO3, όμως τελικά μετά από συζητήσεις με τις ομάδες και το feedback από την κοινότητα κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.

Μην ξεχάσετε να κάνετε Like την σελίδα μας στο Facebook ή Subscribe στο Newsletter μας , για να μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα του League of Legends

0 comments: